• Värskendatud välisilme
• Uuendatud multimeediasüsteem
• Hind alates 13 889 eurost

Peatoimetaja Tõnu pühendas tookord suure osa loost pea revolutsioonilisele (taga)uste lahendusele ja leidis kokkuvõttes, et tegemist on igati nägusa ning mõistliku pereautoga.

Hoolimata sellest pole Eestis Merivat eriline müügiedu saatnud, sest 3 ja poole aastaga on neid kaubaks läinud vaid 142 eksemplari. Kas põhjust tuleb otsida autoklassi üldisest ebapopulaarsusest, pisut kõrgest hinnast või millestki muust, jäägu igaühe enda otsustada.

Igatahes tutvustab Opel märtsi alguses Genfi näitusel laiemale avalikkusele 2014.a. Merivat, mis peaks tänu värskendatud ilmele ja tehnilistele uuendustele veel mõningad aastad konkurentidele rünnakutele vastu seisma.

Põgusad uuendused

Kõigepealt välisdisainist. Linnapildis ei eristu uus masin eelkäijast tegelikult kuigivõrd. Lisandunud on läikivat kroomi, iluvõre sai suurem ja järgib nüüd ühtset firmastiili ning tuled kaasajastati leed-päevatulede ja Opeli AFL (Adaptive Forward Lightning – adaptiivsed ksenoonesituled) süsteemiga. Valikusse lisandus 2 uut värvkatet ning loomulikult said uue kujunduse ka valuveljed. Sellega enam-vähem asi piirdubki.