Võtke telefon ja pange rakendus käima, kui olete kohtamisel, tülitsete kellegagi või lohutate kedagi, istute perega koos, olete töökoosolekul või ajate juhusliku võõraga juttu.

Kui tunnete, et teie sotsiaalsetest oskustest jääb vajaka, siis käivitage rakendus, valige situatsiooni tüüp ja hakake salvestama. Rakendus laseb vabatahtlikel ja palgalistel abimeestel läbi nutitelefoni mikrofoni teie vestlust kuulata ja vajaduse korral kiireid juhiseid anda.

Näiteks: vii vestlus tema hobidele! Küsi, kas teised eile olümpiat vaatasid! Võta jutujärg üle ja räägi oma viimasest naljakast juhtumist! Tee talle kompliment!

Võiks arvata, et Crowdpilot on järjekordne peen iroonia startup-kultuuri üle, kus kõigi mõeldavate elus ettetulevate probleemide lahenduseks on mobiilirakendus.

Aga irooniameistrid ei viitsiks ju välja arendada täisfunktsioonilist äppi? Keegi ei teeks ju nii jultunud rakendust, mis laseb vestlust salaja võhivõõraste jaoks salvestada? Keegi ei palkaks inimesi, kes tõesõna 89 sendi eest teid keerulises olukorras salaja juhendaksid?

Tuleb välja, et seda just tehakse.

Platvorm: iPhone
Hind: tasuta