See ei kuuluta iseenesest halba, et kontoinfo on vähemalt osaliselt ka teistele peale sinu enda ligipääsetav, näiteks Androidi-nutiseadmes toimib taoline ühendus kõigi Google'i rakenduste ja Google'i konto vahel.

Üldiselt tasub siiski üle vaadata, mis nimekirjas täpselt on, et vältida halbu üllatusi ning vajadusel midagi eemaldada või õigusi muuta.

Kõigepealt veendu, et oled brauseris oma Google'i kontole sisse loginud (kui sellest lausest aru ei saanud, sisene lihtsalt oma Gmaili).

Seejärel otsi kontol üles turvasätted, milleks on lihtsaim viis brauseri aadressireale sisestada või kleepida järgnev aadress:

https://security.google.com/settings/security/permissions

Kui tahad sinna käsitsi liikuda, klõpsa ekraani paremal ülemises nurgas oma näole/ikoonile ja liigu edasi linkidega Account / Security / Account Permissions / View All.

Viimase kaudu jõuadki nimekirjani. Nimekirja tühjendamine käib paremal asuva nupuga Revoke access.

Kes kasutab eestikeelset keskkonda, klõpsaku ikka profiilipildile üleval paremal nurgas ja liikugu reas Konto / Turvalisus / Konto load / Tühista juurdepääs.

Erilise tähelepanuga tuleb suhtuda rakendustesse, millel on su Google'i kontole täielik ligipääs (full access), sest enamus rakendusti ei tohiks või vähemalt ei peaks seda omama.

Kui sul on kombeks oma Google'i kontot kasutades ka muudele saitidele sisse logida, tasub tingimuseks seada, et neil on ainult ligipääs konto põhiandmetele (access to basic account info).

See tähendabki põhiliselt seda, et võõrale saidile jääb sinust ainult üks märge – et sa kasutad Google'i kontot.