Väidetavalt peab see paika ka sel aastal. Mitmete allikate kohaselt kavatseb Samsung uut lipulaeva esitleda aprillis. Esitlus leiab aset Londonis, paljastab Kahvel.ee.

Samad allikad väidavad, et Lõuna-Korea tehnikagigant toob turule vähemalt neli erinevat versiooni nutitelefonist Galaxy S5.

Neist kõige kiirem, ilusam ning kallim on alumiiniumist korpusega S5. Allikate väitel on telefoni tagakorpus ning küljed alumiiniumist ning selle hind küündib kuni 800 euroni.

Pilti manab 5,25-tolline (2560 x 1440) AMOLED ekraan. Helgeid hetki jäädvustab 16-megapiksline kaamera riistvaralise pildistabilisaatoriga.

4G/LTE andmesidega variandil on Exynos 6 ning 3G mudelil Snapdragon 805 protsessor. Tarkvaraliselt jooksutab telefon värskeimat Androidi-versiooni 4.4 KitKat.

Koos alumiiniumist telefoniga kavatseb Samsung klientidele pakkuda ka soodsamat (ca 650 eurost) plastikust varianti, mille tehnilised näitajad on eeldatavasti samad.

Lisaks lipulaevale kavatseb firma esitleda ka telefone Galaxy S5 mini ja S5 Zoom. Mõlemal on 4,8-tolline qHD ekraan ja Android 4.4 KitKat. Kuid need seadmed ei näe ilmavalgust aprillis, vaid hoopis mais või juunis.

Ülaloleval fotol (vasakult): Galaxy S4, S4 Active, S4 Zoom ja S4 mini. S5 välimus ja eri mudelid on veel ametlikult kinnitamata.