Esiteks selgub, et Nokia Androidi-seade on siiski enamat kui soomlaste väike näpuharjutus – seade võib täiesti reaalselt ilmuda.

Paraku pole asja kohta tõestusmaterjali ega täiendavat infot, aga selleks ju kõlakad ongi, et meid natuke elevile ajada – asja eest, teist taga.

Nokia müüs oma telefoniäri Microsoftile ja on lubanud lähitulevikus nutitooteid mitte väljastada. Aga me ju ei tea lepingu üksikasju ega seda, kas Nokial pole tekkinud uut salapartnerit...

Teine kõlakas puudutab Sonyt, mis on nelja viimase aasta jooksul ainult Androidiga nutiseadmeid tootnud.

Nüüd kuuldub, et Microsoft on suutnud meelitada Sony ka Windows Phone'iga kurameerima ja selle tulemusel tekkinud WP8 telefon ilmub juba alanud aasta keskel.

Microsoft üritab juba ammu ka teisi tootjaid oma leeri meelitada. Kui Sony nende pakkumise tõesti vastu võttis, on leping ilmselt väga magusaks tehtud.

Pole ka ime, sest oktoobri seisuga kuulub 92,1 protsenti Windows Phone'i nutitelefonide turust Nokiale ja Microsoft ei taha kindlasti sellel alal ainsaks märkimisväärseks tegijaks jääda. Pärast Nokia telefoniäri ostmist see oht ju kummitab...

Ülalolev foto on illustratiivne ega kujuta kõlaka-telefone.