Sellised paindlikud kompaktid mahuvad taskusse ja suudavad oma laia fookuskauguste vahemikuga suurelt pildile püüda nii kaugeid objekte kui ka laiu maastikuvaateid, kirjutab Digitest.ee.

Need ei jää sugugi hätta lähikaadrite pildistamisega (makrofotodega) ning neil on olemas manuaalne särirežiim ja poolmanuaalsed režiimid.

Need kaamerad on väga paindlikud ning seetõttu on need näiteks suurepärased kaasa võtta reisidele. Just selline paindlik kaamera on ka meie tänane kangelane.

HX50V tehniliste omaduste tulevärk jätab häbisse kõik teised sama klassi kompaktid. Canon Powershot SX280 HS, Panasonic Lumix TZ40, Olympus SH 50: kõigil nende suumikordaja on keskmiselt 20.

Sony on pisikesse korpusesse mahutanud aga võimsa 30x suumiga objektiivi. Lisame siia 20 MP sensori, muljetavaldava 400-võttelise aku vastupidavuse ja särikompensatsiooniketta ning olemegi leidnud kaamera, mida iga asjaarmastaja ihaldab.

Kuidas kogu see tulevärk aga päris elus ja päris pilte tehes hakkama saab? Vaatame järele.

Eesti kaameraturul võiks Sony HX50V konkurentideks nimetada ainult kolm tugevamat oponenti. Esimeseks on loomulikult teada-tuntud mudel vanast heast Canon PowerShot SX-seeriast. Teine on siingi Digitestis üle vaadatud Olympus SH-50. Kolmanda rivaalina astub esile Panasonic TZ-40.

Just seda aparaati tasuks eriliselt silmas pidada, sest see on kõikjal veebiruumis tehtud arvustustes väga häid hinnanguid saanud. Peab mainima, et paremaid kui Sony HX-50.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte Digitest.ee.