Säästu või mitte, tegu on siiski võrdlemisi mõistliku seadmega, arvestades selle hinda. Nii mõnigi tuntud brändinimega poole kallim seade jääb isegi sellele alla, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Vahet pole, kumma eelneva mudeliga (MID7002 või MID7000) uut MID7503 tahvelarvutit võrdlema hakata – edasiminekud on suured.

Uuendatud on üht koma teist. Esiteks on MID7503 saanud endale kahetuumalise protsessori lõpuks. Jah, kujutate ette, 75-eurosel tahvlile on sisse pandud 1,2 GHz Rockchip RK3168 kahetuumaline protsessor (Cortex-A9 arhitektuuril, seega suhteliselt uus teine).

Uuendatud on ka operatsioonisüsteem – kasutatakse selle juures Android 4.2 Jelly Bean tarkvara. 4.0 ja 4.2 vahel on ikka suur edasiminek. Huvitav, millal küll Android 4.4 massidesse läheb säästuseadmetel?

Muus osas niiväga uuendusi pole. Sama graafikaajam Mali400, 512 MB operatiivmälu, 4 GB sisemälu (millest oma osa võtab operatsioonisüsteem veel ära), WiFi internetis käimiseks.

Pisike kaamera on eesmisel küljel videokõnede tegemiseks ning väike monokõlar tagumisel küljel helide taasesitamiseks.

Kui 4 GB sisemälu väheseks jääb, siis saad lisada seadmele mälukaardi või USB OTG kaabliga mälupulga, välise kõvaketta või mõne muu andmekandja.

MID7503 on samas varustatud HDMI väljundiga – selle asemel, et tigedaid tibusid lennutada väikesel ekraanil, võid tahvli ühendada suure teleri külge. Või kasutada soodsa meediakeskusena hoopis.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Photopointi ajaveeb.