Kui minuni jõudis karp, milles oli Brauni uus imemasin, jäi esimese asjana silma keskmisest suurem karp, kuhu esmapilgul oleks vabalt võinud pakkida kolm kuni neli pardlit. Karpi avades sai selgeks, et tegu on ühe väheste kordadega, kus keskmine Eesti mees on sunnitud tehnikavidina kasutusjuhendiga põhjalikumalt tutvuma. Olgugi et pardel oli äratuntav ja käepärane, oli seadmega kaasas hulk vidinaid, mille otstarve ja vajadus esmapilgul arusaamatuks jäi. Kasutusjuhendit uurides sai selgeks, et lisavidinate näol on tegu maailmas ainulaadse Brauni kolmefunktsioonilise alkoholipõhise puhastus- ja laadimisseadeldisega, mis lisaks laadimisele puhastab masina hügieeniliselt, nii et vajadusel võib vabalt pardlit ka sõbrale laenata.

Kasutusjuhend loetud ja vajalikud ettevalmistused tehtud — sealhulgas paaripäevane habe kasvatatud, oli aeg pardel järele proovida. Mainin siinkohal ära, et olen elupõline pardli kasutaja, kuna minu näonahk on üsna tundlik ja žiletiga raseerimine tähendab minu jaoks punetavat ning ärritunud näonahka. Nii olid mul uuele pardlile pandud ka arvestatavad lootused ning ma ei pidanud pettuma.

Masin ise on maskuliinne ja on mõnusalt käepärane, mis teeb hommikuse unise peaga habemeajamise kergeks ning kiireks toiminguks. Lisaks toimib pardlisse paigaldatud uuenduslik alumiiniumist jahutusriba väga hästi, jättes masina liikumisel üle näo endast maha jahutava värskustunde. Näonahk oli pärast raseerimist meedivalt sile ja mõnusalt värske. Pardlit on mugav voolava vee all loputada ja seejärel Clean & Charge laadimisalusele asetada, kus aparaat laadimine ning puhastub.

Masina hind meie kaubandusketis jääb kindlalt kallimate pardlite poolele. Samas mehel, kellel on selleks võimalusi, soovitan Braun CoolTec pardel osta. Tegu on vana hea saksa kvaliteediga, mille puhul on kõik detailideni läbi mõeldud ja töökindluse pärast samuti muretsema ei pea. Ja mis põhiline — Braun CoolTec võidab mehel igal hommikul 3-5 minutit magusat uneaega, kuna habemeajamise protseduur on kiirem ja lihtsam.

Jaga
Kommentaarid