Ricoh GR ei ole aga üldse mitte tavaline kompaktkaamera, vaid hoopis väga eriline. Eriline seetõttu, et selle pisikeses korpuses peidab end täpselt sama suur sensor nagu enamikes suurtes peegelkaamerates, kirjutab Digitest.ee.

See tähendab seda, et Ricoh GR on võimeline tegema täpselt sama kvaliteetseid – või veel kvaliteetsemaidki – pilte nagu suured peegelkaamerad.

Veebis selle kaamera kohta infot otsides tuleb jälgida, et ei ajaks uut, 2013. aasta kaamerat segi eelmiste Ricoh GR-i mudelitega nagu näiteks Ricoh GR Digital III ja Ricoh GR Digital IV, mis väliselt Ricoh GR kaameraga väga sarnased on.

Sisemiselt erineb ju uus aparaat kõigist oma eelkäijatest nagu öö ja päev. Vanemad mudelid olid siiski kompaktkaameralikult pisikeste 1/1.7″ CCD sensoritega digikad ja seda peegeldab ka nende hind järelturul.

Selliseid suure sensori, hea pildikvaliteedi, kere-küljes-kinni objektiivi ja taskusõbraliku korpusega kompaktkaameraid on turul vaid mõni üksik.

Ricoh GR on neist kõige soodsam ja selle konkurentidena võib nimetada vaid kolme kaamerat: Sigma DP3 Merill, Fujifilm X100S ja Nikon Coolpix A.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee.