Kui vanasti piisas jõulukingiks vanaema kootud villastest sokkidest, kinnastest ning kommikotist, siis tänapäeval nõutakse uusimat tahvelarvutit, nutitelefoni või fotoaparaati.

Jätkuvalt riigikontrolli aastaaruannet või statistikaametit usaldades võime kindlad olla selles, et meil ei kasva raha puuga seljas, ning seetõttu tuleb teha mingeid kompromisse.

Just seetõttu ei hakka me karbist välja võtma Retina-ekraaniga iPad minit või iPad Airi – piirdume päkapikkude rahakotisõbralikuma versiooniga ühest tahvelarvutist, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Archos 70b Titanium on varustatud kõige vajalikuga. Lisaks sellele on tahvelarvuti ka särtsakas, hea disainiga ning mugav kasutada. Mis toob mind tagasi sissejuhatuses väljahõigatud mõtteni.

Ei ole vaja lapsele esimeseks tahvelarvutiks über-super-megaparameetritega või tuntud kaubamärgiga seadet. Archosiga saab netis kenasti käidud, enamus mängud mängitud, filmid vaadatud ja muusika kuulatud.

Võibolla isegi liiga hästi – mul laps ei tahtnud seda peale näidispildi tegemist enam tagasi anda. "Issi, sa mängi oma Nexus 7-ga ise, kui tahad, mina võtan selle!"

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Photopointi ajaveeb.