PlayStation 4 on nädalajagu väljas olnud, täna ilmub Xbox One. Kui head on aga uue konsooligeneratsiooni mängud?

Selgub, et need millegi erilisegagi ei üllata. Jah, need näevad küll paremad välja, kuid samamoodi nagu varasemate konsoolidegagi, on esimese päeva mänguvalik siiski kesine ja parimateks on ikkagi need mängud, mis ilmuvad ka praegusele konsooligeneratsioonile.

PlayStation 4 Killzone: Shadow Fall pole nii hea kui on loodetud ja Sony parimaks mänguks paistab olema põhjanaabrite tehtud Resogun.

Xbox One'i eksklusiivmängude kohalt pole samuti midagi väga hõisata, Dead Rising 3 ja Forza Motorsport 5 on keskpäraselt head ja Ryse: Son of Rome paistab olema läbikukkumine.

Kuidas täpsemalt on olnud vastuvõtt uutele konsoolidele ja nende mängudele, sellest täpsemalt saates räägimegi.

Lisaks veel sellest, et Sony kuulutas PS4-le välja Uncharted 4, The Last of Us loopõhise lisapaki, Gran Turismo 6 mikromaksed, ja Fallout 4 kuulutatakse tõenäoliselt juba lähiajal välja.

Mängudest sai Martin läbi Assassin's Creed IV: Black Flagi ja see on jätkuvalt hea, koos Raineriga räägivad nad suurepärasest platvormikast Rayman Legends (ülaloleval pildil) ja mobiilimängust Rayman Fiesta Run.

Kuidagi ei taha jutt joosta Call of Duty: Ghostist, mida mängib Rein ning Rainer proovis mitme tagasihoidliku mängu demo, et te ei peaks neid mängima.

Soovituseks on sel nädalal Huge Seal, Steami sooduskuponge pakkuv uus sait.