Uus 308 on julge, intuitiivne ja puhta disainiga luukpära, mis sündis disainerite ja inseneride ühistööna. Peugeot 308 pakub tippklassi sõidunaudingut, mille tagavad jõulised, ent ökonoomsed mootorid. CO2 heitmete näitajad on viidud täiesti uuele tasemele - alla 85 g/km. Tänu uuele EMP2 platvormile on uus 308 oma klassi kõige kergem mudel – eelmisest versioonist tervelt 140 kg kergem – ning 4,25 meetri pikkusena ka kõige kompaktsem.

Uuel 308-l on esmaklassiline dünaamika, osavus, mugavus ja tipptasemel kerestabiilsus. Minimalistliku ja tehnoloogilise interjööri keskmes on SR1 kontseptsioonautolt inspiratsiooni saanud Peugeot i-Cockpit juhikoht, mida iseloomustab väiksem rool, Head Up Display tüüpi näidikuteplokk info lugemise lihtsustamiseks, kõrge keskkonsool ja 9,7-tolline puutetundlik ekraan juhtimise intuitiivsemaks muutmiseks.

Puutetundlik ekraan koondab endasse enamuse lisaseadmete juhtimise. Selline uuenduslik lahendus võimaldas disaineritel luua väga puhta ja originaalse juhtpaneeli vaid üksikute nuppudega.

Sõidunaudingut suurendavad veelgi mitmed tehnoloogilised juhtimisabid: pimeda nurga jälgimissüsteem, aktiivne püsikiirusehoidja, kokkupõrkeohu hoiatus ja automaatne hädapidurdus. Antud segmendis uudseks varustuseks on kõrgema varustustasemega versioonide standardvarustusse kuuluvad Full LED esituled.

Esimesed Peugeot 308’d saabuvad esindustesse juba septembri lõpus, hinnad algavad 13 990 eurost.

Motoshow toimub Tartu messikeskuses 27.-29. septembril.