TTÜ promoveerib audoktoriks tunnustatud elektroonika-, tootearenduse, arvuti-, päikeseenergeetika ning avaliku halduse teadlased: Marta Rencz Ungarist, Kalevi Edvard Ekman ja Reino Kurki-Suonio Soomest, Hans-Werner Schock Saksamaalt, Brainard Guy Peters USAst. Samuti valiti TTÜ audoktoriks Kakha Shengelia, kes promoveeritakse audoktoriks hiljem. TTÜ vastsed audoktorid on andnud erakordse panuse TTÜ teaduse edendamiseks ja rahvusvahelistumiseks.

Prof Marta Rencz on üks tunnustatumaid teadlasi elektronseadiste termonähtuste füüsikalis-tehnoloogiliste põhjuste ja nende vältimise praktiliste lahenduste avastamise ja kõrvaldamise tehnoloogiates. Ta on Budapesti Tehnoloogia ja Majandusteaduste Ülikooli elektronseadiste kateedri juhataja. Rencz osales termoanalüüsi vahendeid tootva ettevõtte MicRED asutamisel, olles 1997-2008 ühtlasi MicRED Ltd tegevdirektor. Ta pälvis USA-s Harvey Rosteni auhinna eduka ja väljapaistva tegevuse eest elektronseadistes termilise analüüsi temaatika arendamise eest (2001). Renczi on edendanud TTÜs pooljuhtelektroonika õpetamist ja rahvusvahelist teaduskoostööd.

Prof Kalevi Edvard Ekman oli maailmas üks esimesi, kes pani ülikoolis inseneri-, äri- ja disainisuuna tudengid koos süsteemselt interdistsiplinaarseid projekte tegema. Ta on Aalto Ülikooli integreeritud tootearenduse professor ning Aalto Design Factory juht. Ekman on Soome Tehnikateaduste Akadeemia liige, Heureka Teaduskeskuse, Soome Disainijuhtimise Assotsiatsiooni, Soome Leiutiste Fondi liige, Otaniemi rahvusvahelise innovatsioonipreemia laureaat. Ta on aidanud arendada TTÜ mehaanikateaduskonda ning üliõpilasi ja teadlasi kaasanud rahvusvahelisse koostöösse.

Emeriitprof Reino Kurki-Suonio on üks Soome arvutiteaduse rajajaid ja Põhjamaade esimene arvutiteaduse professor. Ta on Tampere Tehnikaülikooli emeriitprofessor ja ta oli Tampere tehnikaülikooli esimene aserektor. Kurki-Suonio on Soome Tehnikateduste Akadeemia liige ja Soome Teaduste Akadeemia liige. Ta on Soome Valge Roosi Rüütliordu I klassi rüütli teenetemärgi kavaler, Soome Kultuurifondi preemia laureaat, samuti on ta saanud aasta infotehnoloogia mõjutaja nimetuse (2000). Ta on panustanud märkimisväärselt Eesti arvutiteaduse edendamisse.

Prof Hans-Werner Schock on üks maailma tunnustatuimaid teadlasi õhukesekileliste päikesepaneelide keemia, füüsika ja tehnoloogia valdkondades ning ta on enam kui 40 patendi autor. Ta on aidanud arendada päikeseenergeetikat TTÜs. Hans-Werner Schock on Berliini Tehnikaülikooli auprofessor ja Euroopa Komisjoni Becquereli teaduspreemia laureaat silmapaistva panuse eest õhukeste kileliste päikesepaneelide loomisel, mida loetakse päikeseenergeetika valdkonnas Nobeli preemiaga võrdväärseks (2010).

Prof Brainard Guy Peters on üks rahvusvaheliselt tunnustatumaid ja tsiteeritavamaid riigiteadlasi maailmas. Peters on Pittsburghi Ülikooli (USA) ja Zeppelini Ülikooli (Saksamaa) riigivalitsemise professor. Ta on väljapaistvate akadeemiliste ajakirjade asutajatoimetaja, tuhandeid tsitaate kogunud raamatute ja artiklite koostaja ning mõjukas nõunik valitsustele ja rahvusvahelistele organisatsioonidele terves maailmas. Peters oli üks esimesi, kes seadis kahtluse alla 1990ndatel läänes populaarsete „New Public Management“ reformide sobivuse Ida-Euroopa konteksti. Viimastel aastatel on Peters osundanud ohtudele, mida globaalne finantskriis võib demokraatlikule riigivalitsemisele kaasa tuua. Peters on Leuveni Katoliku Ülikooli avaliku halduse uuringute keskuse auliige, Hongkongi Linnaülikooli auprofessor, Roskilde Ülikooli auprofessor. Peters valiti audoktoriks teenete eest Eesti ja laiemalt Ida-Euroopa avaliku halduse uuringute arendamisel ning toetuse eest TTÜ Ragnar Nurkse innovatsiooni ja valitsemise instituudi rahvusvahelise positsiooni tugevdamisel.

Prof Kakha Shengelia on Tbilisis asuva Caucasuse ülikooli president. Ta on ka New Westminister College juhtivnõukogu liige. Oma tegevusega on ta kaasa aidanud Eesti ja TTÜ hariduse ja teaduse populariseerimisele Gruusias. TTÜ sotsiaalteaduskonna õiguse instituudis on seni õppinud juba üle 50 Gruusia tudengi. Shengelia on mitmete erialaste publikatsioonide autor, nimetada võiks panust ulatusliku sisuga monograafiasse “History of Georgia”.