Ta isiklik varandus küündib kolmandikuni tervest Gruusia sisemajanduse kogutoodangust, mõnel pool nimetataks selliseid poliitikuid ka oligarhideks, kuigi, Gruusia siiski on demokraatlik riik ja oligarhiast seal rääkida ei saa. Mullu peaministriks tulles müüs ta oma osalused (vähemalt suure osa neist) Venemaal maha, teenides sellest 1,3 miljardit dollarit.

10 000 ruutmeetrise palee, ehk ärikeskuse, kõrgumas Thbilisi botaanikaaia kohal, laskis ta projekteerida jaapanlasel Shin Takamatsul, ehitus läks kokku maksma 50 miljonit dollarit, mis on küll  veel pisike summa, võrreldes kunstikoguga, mille ta kokku on ostnud. Tal on ka majad Pariisis ja Londonis, viimases hoiab ta teadaolevalt ka Picasso maali "Dora Mara au Chat", mille eest 2006. aastal 95 miljonit dollarit lauale pani. Tema peakontoris Thbilisis laiub aga lisaks selle maali koopiale ka koopia hiiglaslikust 40-miljoni dollarilisest Egon Schiele lõuendist, originaale ta pole julgenud Thbilisis siiski välja panna.

Ivanišvili kunstikogu suuruseks hinnatakse miljard dollarit.

Forbes hindab Ivanišvili kogu varanduse suuruseks 5,3 miljardit dollarit, rekordeiks on seni jäänud 2008. ja 2012. aasta 6,4 miljardit. Seega on temast rikkamaid poliitikuid maailmas vaid üks - Silvio Berlusconi Itaalias. Pole ka juhuslik, et kurjad keeled nimetavad Ivanišvilit Thbilisis "krahv Draculaks."

Telegraphi ajakirjanik sai koos teiste Briti ajakirjanikega Ivanišvili paleed Thbilisis ka lähemalt kaeda. kaks ülemist korrust on ümbritsetud pelgalt klaasiga, katusel on helikopteri maandumisplats, klaastornis asub suur ümmargune ujumisbassein, selle kohal, suure pöörleva teraspalli sees asub aga privaatne kohvik.

Ümbritsevates aedades paiknevad Zaha Hadidi, Anish Kapoori, Damien Hirsti ja Henry Moore'i valmistatud skulptuurid. Veel lemmikkunstnikke: Claude Monet, Roy Lichtenstein, Jeff Koons. Kuulujutule, et selle palee juurde kuuluks ka eraloomaaed pingviinide ja sebradega, ajakirjanik küll kinnitust ei leidnud.

Kui see klaaspalee mõni aasta tagasi Thbilisis kerkis, oli Moskvas pankurina suurt raha kokku ajanud Ivanišvili Gruusias veel täiesti tundmatu isik, nüüd on vajadus president Mihheil Saakašvilist lahti saada sundinud sealseid poliitikuid aga just temale panustama. Tulemuseks egode kokkupõrge, aga vähemalt poliitikuna on ta Saakašvili läänemeelset kurssi säilitanud.

Võrdluseks, ERM-i ehitus Tartus Raadile peaks maksma 47,5 miljonit eurot (63 miljonit dollarit), samasse suurusjärku jäi ka Kumu ehitus, seega on Ivanišvili villa neist siiski odavam.