Suvi pole enam nii soe, kuid mängude osas hakkab nüüd alles kuumaks minema. Seda näitab kasvõi see, et meil on üle tüki aja video väljas, "Rise of The Triadi" ("R.O.T.T.") tutvustus.

Aga... "Grand Theft Auto V" kohta on tulnud hulk uudiseid, eelkõige selle kohta, mis puudutab mitmikmängu, ja palju kuulujutte ja natuke tõendeid selle kohta, et "GTA5" arvutiversioon ilmub ja ilmub juba sel sügisel.

Mööda ei saa me ka sellest, et nädalavahetusel lõppes turniir "Dota 2 International 3" ning esindatud on iganädalaseks muutuma kippuv rubriik "Mida Microsoft sel nädalal on Xbox One'i juures muutnud".

Jah, Kinect ei pea enam kogu aeg töötama, aga sügisel tuleb Xbox One ametlikult müügile üksnes 13 riigis.

Uudiseid on muidugi veel, näiteks ilmusid treilerid teostele "The Witcher 3: Wild Hunt" ja "The Wolf Among Us". "Thomas Was Alone'i" tegijalt tuleb uus mäng "Volume"; PlayStation Vita sai juurde lahedat funktsionaalsust.

Mängudest räägivad Martin ja Rein uuest indie-hitist "Papers, Please", mis muudab piirivalvuri ameti väga põnevaks. Rein räägib veel sellest, kuidas tal on "Dota 2" (ülaloleval fotol) lainel elu sujunud, lisaks "Payday 2" ja "Don't Starve".

Rainer pole suurt mängida jõudnud, aga siiski on ta lõpuks kätte saanud "DuckTalesi" GameBoy-versiooni, tuletame meelde, et uusversioon sellest ilmus just loetud päevade eest.

Soovitust ei pea sel nädalal kaugelt otsima, Humble Bundle'is on Origini promopäevad ja alla viie dollari eest võid saada endale mitu hittmängu, sh "Battlefield 3", "Dead Space 3", "The Sims 3", "Medal of Honor" jm.