Kadunud Eestimaal - see on neli päeva täis parimat seltskonda, põnevaid kohti, uusi väljakutseid ning mõistatuslikke vihjeid. See on kolm suurejoonelist pidu parimate esinejatega salapärastes asukohtades, pea 30 ülesandepunkti üle Eesti, mis panevad proovile kogu tiimi oskused, julguse ja nutikuse. See on seiklus, millest ei saa kõrvale jääda ükski põnevust ja elamusi otsiv inimene.
uus.partysafari.eu

Aastast 2009 on safari seiklustel üle 2700 toreda inimese seigelnud läbi 12 maakonna, 170 erineva punkti ja läbinud seikluse käigus üle 3000 kilomeetri. On nähtud imetabaseid kohti, leitud palju uusi sõpru ja kohtutud kadunud tuttavatega, nähtud suurepäraseid õnnestumisi ja väikseid äpardusi.

See, kuhu Kadunud Eestimaal rada täpselt viib jääb osalejatele esialgu saladuseks – igas vahepunktis tuleb meeskonnal täita väike ülesanne, mille sooritamisel saate järgmise punkti leidmiseks vihje või mõistatuse, mis tuleb lahendada.. Tavaliselt ringi tiirutades tõenäoliselt sa sellistesse kohtadesse naljalt ei satu. Kogu rada on läbitav sõiduauto või ka nt mootorrattaga. Päevas läbitakse 300-400km.

Lisaks punktiülesannetele on iga päev ka päevaülesanne, mis teeb ka punktide vahelise sõidu põnevamaks.

Iga päev lõpeb ainult osalejatele mõeldud meeleoluka peoga, kust ei puudu ka live esinejad. Seikluse lõpetab pühapäeva keskööl autasustamistseremoonia ja ühele mõnusale suvepeole kõige sobivam hea tuju kollektiiv Bombillaz. Seikluse dresscode on - hipid teel.

Seiklus toimub avalikel teedel, kus tuleb täita kõiki seadusi ja liikluseeskirju.

Kadunud Eestimaal start algab Roosta Puhkeküla rannas welcome party'ga, kus mõnusal rannapeol Nikns sunsist rannaromantiliseks koosluseks moodustunud Folksell nimeline esineja.