Igasugused digiboksid on sisuliselt tekitanud olukorra, kus paljudel inimestel toimub teadlikum tegevus just digiboksis mitte telekas, kirjutab Digitest.ee.

Erinevad salvestused, videolaenutused, eKodud ja muud võimalused on kolinud digiboksi ning me ei oska ise ka enam defineerida, mis on telekas.

Eriti olid minu silmis muutunud monitorideks vanemad nn analoogajastu telekad. Seega oligi aeg vaadata tänapäevasema tehnika poole.

Selles vallas on arengud toimunud viimastel aastatel ikka päriselt kiiresti ning ka telekad on tegelikkuses arenenud päris korralikult.

Kätte sattunud Philipsi 6000-seeria 42 tolline telekas on tugev kinnitus, et monitorist on asi ikka päris kaugele arenenud ja võimalusterohkus on tugevasti arenenud.

Mulle see raamita disain, mis tänapäeva telekatel on, täiega meeldib. Pilt on kogu ulatuses nähtav. Ei mingeid musti-halle laiu servi, mis küll otseselt ei sega, aga tunduvad kuidagi minevikust pärit olevat.

Teleka jalg on ilusasti disainitud ja tundub stabiilne. Ja nagu juba 10 aastat, on jalg paljuski juhtmete peitmise koht, mille juurest juhtmed peitu ronivad. Targalt on lisatud jalale ka krepsuriba, millega juhtmed maha juhitakse. Pisiasi, aga tavaelus armas lisand.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte Digitest.ee.