802.11ac, mis peaks olema oluliselt kiirem ja parem, on tekitanud paljusid probleeme uutes Airides, selgitab applespot.

Mis siis toimub? Wi-Fi esialgu ühendub, ent siis minuti või paari pärast lakkab sootuks töötamast ning aitab ainult täielik arvuti restart.

Anonüümseks soovida jääv allikas Londoni Apple'i poodides teatas samuti, et uute Airide Wi-Fi kaebuseid ja probleeme on märgatavalt üle tavalise taseme.

Me siin applespotis mõtleme, et ehk tasuks veidi oma ostuga kannatada ja teha see siis, kui Apple kuu-paari jooksul väikese uuendusega välja tuleb. Halvimal juhul saaks see toimuma sügisel.

applespoti kasutajate kommentaare

mull21 Minu aasta alguses soetatud MacBook Pro jamab ka pidevalt Wi-Figa. Väga tihti kaotab selle ära... võrku näitab ja ka seda, et on nagu ühendatud, kuid reaalselt liiklus ei toimi.

Mõnikord peab restartima ja mõnikord lihtsalt korra wi-fi off ja siis on. Kergelt tüütu... äkki peakski garantiisse selle asjaga minema.

Viperman Ma arvan, et uuemad Mac OSid on vigaste WiFi-draiveritega. Kui natuke guugeldada, siis näed, et see on väga levinud probleem. Endal kahe MacBookiga sama probleem.

Mul oli 2010. lõpus ostetud MacBook Airiga sama jama, et WiFi ühendus pidevalt katkes, kuid mingi hetk läks see üle, ilmselt mingi uuendusega.

priitv8 Mis Wi-Fi tugijaamadega need probleemid on? Mul on juba mitu aastat kasutuses ainult AirPort Extreme'id, alles täna vahetasin ühe 1gen välja 4gen dualbandi vastu ja kõik need aastad pole ühelgi Macil (ega ka muul külalisarvutil) Wi-Figa probleeme esinenud.

Oliver Kadak Mul on sama teema - Airportid ja ei mingeid probleeme. Maksimumina on siin kümme mäkki olnud, kari iPhone'e ja iPade otsa.

Kui need WiFi probleemid on nt Elioni Thomsoni vms tugijaamadega, siis ei ole see Maci probleem. Nendega ei tööta muudki seadmed korralikult alati.

jolku Vaevlen ka ise näiteks Macbook Pro varase 2011. a mudeliga WiFi probleemi otsas, et ühendus katkeb ning ainult wifi on/off aitab. Polegi vahet, mis ruuteri otsas istun.

Kodus Airport Extreme up to date firm peal, aga pole tolku vähematki, ikka kukub maha. Väga väsinud juba sellest, et iga mõne hetke tagant solguta wifi on/off, et elule ärkaks.