Ehkki täna ei ole veel osalejate nimekiri lõplikult selgunud, on kuuldavasti otsustanud seekord välja tulla ka mitmed sellised tuntud Eesti automüüjad, kes varem ei ole pidanud vajalikuks Tartu näitusel osaleda, kirjutab WHATCAR?

Lisaks saab üritusel olema mitmeid muudatusi ja laiendusi, mis peaks tegema näituse külastajatele veelgi atraktiivsemaks.

"Näiteks on meil plaanis teha eraldi grilliala, näitus saab olema interaktiivne ehk erinevatel näitusealadel toimuvat saab jälgida suure LED-ekraani vahendusel," rääkis näituse peakorraldaja Margus Kikkul.

Kuna Eesti autoturul on hetkel muutunud üha aktuaalsemaks maasturite ja väikeste krossoverite teema, siis avatud on Whatcar.ee maasturiala, kus soovijad saavad teha proovisõite erinevate uute maasturitega jms. Kavas on ka aasta maasturi väljakuulutamine.

Nagu ka möödunud aastal, korraldab Whatcar.ee ka tänavu koostöös autokooliga Viva Liiklus, vigursõiduvõistluse.

"Tartu autonäitus on väga sümpaatne oma visaduse ja sihikindlusega. Trotsides vahepealset majanduslangust on korraldajad leidnud jätkuvalt ideid ja tahet, et autonäitust edasi arendada. Isegi siis, kui see üritus neile mingit majanduslikku tulu pole toonud.

See on suur panus Eesti autokultuuri arendamisse, mistõttu on ka meil suur rõõm sellel üritusel veelgi aktiivsemalt kaasa lüüa," nentis Whatcar.ee peatoimetaja Tõnu Tramm.

Margus Kikkuli sõnul tõestas möödunud aasta taas ilmekalt, et rahvas vajab taolist üritust.

"14 390 külastajat eelmise aasta Motoshowl – see näitab, et mess on järjepidev ja külastajatele paeluv."

Tartu Motoshow 2013 ülesehitus

Siseala

A-hall - Uued autod

B-hall - Varuosad, tuuning

C-hall - Uued autod ja varuosad

Sisehoov - Grilliala koos ratastel grilltehnikaga

Väliterritoorium

Veoautod, kaubikud, bussid, matkaautod

Tuunitud autod

Liiklusohutus ja –õpe

Vanatehnikanäitus

Whatcar.ee maasturiala

LED-ekraaniga messilava

Aasta maasturi valimine

Proovisõidud, ökonoomsussõidud

Whatcar.ee ja Viva Liikluse paarisvigursõit jpm