Kuidas muidu seletada, et prillid kogusid eBay netioksjonil mitukümmend huvilist ja kõrgeim pakkumine oli vist 95 300 dollarit (lehekülg on maha võetud, ei saa enam kontrollida).

GLASSi ilmumisaeg pole veel teada. Netioksjonile jõudnud eksemplar pärines 26-aastaselt kutilt, kes omandas need Google'i korraldatud võistlusel.

(Osalejad pidid muide toote 1500-dollarilise hinna kinni maksma - võimaluse eest olla varane kasutaja ja testija. Kui armas tootjast.)

Ed from Philadelphia kasutajanimega eBays esinenud mees seadis alghinnaks muide ainult 5000 dollarit ja lootis selle abil oma õppelaenud kustutada.

Hea plaan jäi siiski katki. "Sain teada, et need, kes olid juba GLASSi kätte saanud, pidid nõustuma kasutajatingimustega, mis keelab seadet [Google'i loata] müüa või edasi anda," selgitas Ed intervjuus Forbesile.

Tal on hea meel GLASSiga tutvuda, aga natuke siiski häirib, et ei tohi seda müüa. "Kui ma maksan selle eest 1500 dollarit, kuulub see ju mulle. Miks ma seda edasi müüa ei tohi?"

Ta usub, et oleks saanud GLASSi eest kuni 10 000 dollarit, aga kõrgemad pakkumised polnud ehtsad ja loodi tahtmisest oksjonile tähelepanu tõmmata.

Foto: ekraanitõmmis

Tutvuge ka Forte eelnevate lugudega GLASSist, lingid lõpus.