Minimalistliku disainiga korpuses peidab end veidi suurem sensor kui tavaliselt kompaktkaamerates, seega pildikvaliteet on hea. Eriliseks teeb selle fotoka asjaolu, et sisselülitamiseks ei ole vaja on/off nuppu vajutada, vaid kaamera läheb tööle hoopis objektiivi keerates, kirjutab Digitest.ee.

Välimuselt jätab pisike Fuji samuti hea mulje, nahkset korpust on ühtlasi tunduvalt mugavam käes hoida kui läikivast plassmassist kaameraid.

Esimest korda kätte võttes ei saagi aru, kuidas fotokale pildi ette saab. Kaamera töölepanemine on esialgu veidi hirmutav, sest objektiivirõngast peab keerama ja pöörama ja tõmbama.

Õnneks on kaamera küljes õpetusega kleeps, samuti on kasutusjuhendis lihtsalt näidatud, kuidas see käib. Mõne aja pärast harjub sellega ära ja ei otsi enam on/off nuppu.

Kui tavaliselt on kompaktkaameratel elektrooniline suum, mis toimib päästiku ümber olevat rõngast vasakule-paremale liigutades, siis siin saab suumida objektiivi suumirõnga abil. Mehhaaniline suum on ülimugav. Samuti on suumimine palju täpsem.

Menüü on selge ja seal on mugav liikuda. Pildiprogrammide ja eriefektide valik on hea. Valikuratastega on mugav parameetreid muuta. E-Fn nupuga saab tagaküljel olevate nuppude funktsioone muuta.

Loe täisteksti ja vaata rohkem testipilte Digitest.ee leheküljelt!