Nii küsis endalt ilmselt ameeriklane Erik Roner, kelle tutvustamisel on vist mõistlik laenata tema enesetutvustust Twitteri-kontolt: elukutseline suusataja, BASE-hüppaja ja erisuguseid ekstreemseid trikke tegeva rühmituse Nitro Circus liige.

Roner otsustas korrata armastatud lasteraamatute kangelase Mary Poppinsi trikki ja teha õhulennu... vihmavarjuga. Eksperimendi jäädvustasid GoPro ekstreemkaamerate tootjad.

Ta sõitis kuuma õhuga täidetud palliga Lõuna-California kohal taevasse - kõrgus täpsustamata - ja valis alla naasmiseks langevarju asemel toeka päikesevarju. Umbes sellise nagu välikohvikutes näete laudade kohal.

Kui aus olla, ei muuda see tema vabalangust Poppinsi kombel aeglasemaks nagu Roner loodab, vari ise kistakse kasutult pahupidi ja mees maandub elusalt-tervelt tagavaralangevarju abil, aga... väga julge trikk ikkagi!

Salapärase taustaga superlapsehoidja Mary Poppinsi seiklused vaimustasid (noori) eestlasi ilmselt pigem nõukogude ajal. Kõige rohkem Poppinsi-raamatuid on eesti keeles ilmunud aga taasiseseisvumise järel (2000-1).