Pargi.ee rakendus kuvab vastavalt kliendi asukohale lähimate parkimistsoonide infot (asukoht kaardil, aadress, teenusepakkuja, tasuline aeg, maksumus) koos kaardivaatega ning uuendab parkimistsoone uute tsoonide lisandumisel või tingimuste muutmisel automaatselt.

Parkimisäpis on kuni 5 autonumbri salvestamisvõimalus, detailne parkimistehingute kuvamine kuni 6 kuud, limiitide seadmise võimalus, mitme keele tugi ning meeldetuletuse funktsioon. Äpp töötab nii mobiilsidevõrgus kui üle wifi, kuid andmesideühenduse puudumisel toimub parkimise alustamine SMSiga ja lõpetamine kõnega automaatselt.

Kuigi rakendus on loodud EMT poolt, saavad seda kasutada ka teiste operaatorite kliendid. "Parkimise rakenduse käivitamisel on vajalik kasutaja tuvastamine selleks, et parkimistehingute maksumust mobiiliarvele lisada saaks. EMTi kliendid tuvastatakse automaatselt üle mobiilse andmeside ühenduse, selle puudumisel palutakse kliendil helistada etteantud numbrile, mille käigus toimub kliendituvastus. Elisa ja Tele2 klientidel toimub tuvastamine ainult sellel konkreetsel numbril helistades," selgitas EMT teenuste kommunikatsioonijuht Kristina Samra Delfile.