Juhtivteadur Olev Märtensi uurimisgrupi leiutis „Meetod ja seade sageduskarakteristiku mõõtmiseks“ loodi koostöös ELIKO TAK-ga. Kaasautorid on Mart Min, Raul Land, Paul Annus, Tõnis Saar ja Marko Reidla. Leiutist saab kasutada meditsiinidiagnostikas elektrilistes bioimpedantsi mõõtjates, kuid lisaks ka elektrokeemiliste elementide analüsaatorites, näiteks patareide seisukorra hindamiseks.
Patendi nr on EE05616B1.

Professor Mart Min uurimisgrupp koostöös Läti Ülikooli teadlastega töötas välja andurite paiknemise uue süsteem ning täiustas sensorsüsteemide digiteerimise ja digitaaltöötlemise meetodit. Leiutise kaasautorid on Ivars Bilinskis ja Aleksanders Ribakovs. Leiutisele anti välja patent nr EE05618B1.

Lisaks töötas professor Mart Min uurimisgrupp välja uudse meetodi bioimpedantsi informatsiooni kandvate signaalide demoduleerimiseks. Leiutise kaasautorid on Ivars Bilinskis, Jurijs Artjuhs, Paul Annus, Raul Land ja Olev Märtens. Meetod on kõige sobivam bioimpedantsi ebaühtlaseks mõõtmiseks suhteliselt kõrgetel sagedustel alates 1MHz. Leiutisele anti välja patent nr EE05600B1.