Opeli volitatud edasimüüja AutoBlitz alustab Combode üleandmist Läti riigipolitseile detsembris 2012. Politseihange on Combo jaoks Balti riikide suurim. Need autod valiti välja sobivate mõõtude ja suure mahu ning hea turvalisuse ja madala kütusekulu poolest.

  • Läti riigipolitseile antakse üle 40 Combot
  • Oma klassi parim koormaruumi mahu ja salongi ruumikuse poolest

Kolmanda põlvkonna uus Opel Combo paneb paika mudelite mitmekesisuse uued standardid ning on oma klassi parim funktsionaalsuse ja praktilisuse poolest, positsioneerudes Euroopa väikekaubikute segmendi liidriks. Mitmekülgselt andekas uus Combo täiustab suurepäraselt Opeli kergete kaubikute ning vabaaja- ja pereautode mudelivalikut.

Opel on müünud Combot aastast 1985, eelmise põlvkonna mudel oli müügil perioodil 2001-2012. Mitmekülgse vabaaja- ja pereauto ning kaubiku kontseptsioon on väga populaarne. Isegi oma elutsükli viimases etapis oli uue Combo eelkäija endiselt mitmes Euroopa riigis oma segmendi kolme enimmüüdud mudeli seas.

Opel Combo politseiüksuste sõidukite ümberehitus viidi läbi Lätis, autodele lisati spetsiaalne ruum kinnipeetute transportimiseks, samuti paigaldati autodele sireenid ja vilkurid ning täiendav GPS-süsteem, mis vastab Läti politsei vajadustele.