Prantsusmaal sündinud Legler selgitab, et tema karjäär meesmodellina sai alguse, kui ta teene korras laskis end sõbral pildistada mehena, vahendab TIME Style.

"Mul on sõber fotograaf, kes on ühest küljest tuttav mu loominguga, teisalt aga teab, milline ma välja näen. Ta ütles, et sobin modelliks ideaalselt ja kutsus mind kampa. Kuna mul tol reedel midagi olulist teha polnud, nõustusingi," rääkis kunstnik-modell ajakirjale TIME.

Pärast seda, kui sõber oli pildistatud fotosid näidanud modelliagentuuri Ford Modeling agendile, värvati Legler peagi mainekas ettevõttes meesmodelliks.

Ehkki esmalt võib see tunduda pentsik, on lihtne näha, miks Casey nõnda hästi meesmodelliks sobib.

Tal on täiuslik kasv (188 sentimeetrit), nugateravad põsesarnad, laitmatu nahk ning poisilik kehaehitus ja stiil.

Kui neiu 18. eluaastal ujujana Atlanta olümpiamängudel osales, laskis ta juuksed lühikeseks lõigata, kogemaks pöetud peaga ujumise hüvesid, millest talle olid rääkinud meessoost võistkonnakaaslased; praegu kannab ta lühikest, üle pea kammitud tukasoengut.

"Kas meesteriiete kandmine moereklaamides on minu jaoks raske?" küsib Legler. "Igaüks, kes mind kaks sekundit vaatab, näeb, et see pole eriti keeruline. Mis aga mõnikord keeruline võib tunduda, on tõsiasi, et ma näen ka kleidis pööraselt äge välja."

"Oleks hirmus kena, kui kõik võiksid kanda seljas, mida tahavad, ilma, et see midagi tähendaks," leiab Casey. "Ma soovin, et saaksime kõik olla just need, kes oleme. Mõnikord on see raske. Me identifitseerime end mehe või naisena väga spetsiifilistel viisidel ja ma leian, et vahel võivad need viisid olla piirava loomuga..."

Vaadake ka videotutvustust: