Kaugus 130 +/- 14 valgusaastat, see universumi pimedal taustal vilksatanud täpp tähistab arvatavasti planeeti, mis massilt 4-7 Jupiteri. Astronoomide jaoks asub ta suhteliselt lähedal, kuigi seni kaugeim maalt teele saadetud kosmoseaparaat vajaks sellise vahemaa läbimiseks 2,4 miljonit aastat.

Astronoome elevile ajanud asjaks on see, et sellel planeedil ei paista olevat tähte. Ta on küll osa nn Doraduse liikuvast grupist, millesse kuuluvad tähedki on ühises liikumises, aga see planeet või pruun kääbus on liikumas grupi ees ja kui tal ongi olnud oma täht, siis ta on juba oma tähest lahus.

Ta on ka liiga väike, et teda ennast võiks täheks pidada. Näha suudeti teda aga Tšiilis asuva Euroopa lõunaobservatooriumi VLT-teleskoobiga. Nähtav on planeet ainult infrapunateleskoopidega, millele ta paistab küll sinisena, sest oletatakse, et ta atmosfäär koosneb metaanist. Ja kuna ühegi kohaliku päikese valgus tema vaatamist ei sega, võib olla tegemist ka ühe kõige paremini uuritava eksoplaneediga.

Selle üksikplaneedi temperatuuriks on esialgu arvestatud 430 kraadi Celsiuse järgi ja vanuseks ligemale 50 kuni 120 miljonit aastat. Ja võrreldes Maa 4,5 miljardi aastaga peaks ta siis olema väga noor planeet.