Teenuseid saab kasutada uue põlvkonna digiboksiga STARbox, mis on klientidele saadaval tänasest.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul on aasta lõpuks videolaenutuses üle 1000 filmi ja saate.

"Laenutada saab nii kodumaised lastesaateid ja filmiklassikat, vene kinoklassikat kui ka maailma filmipärandit ja kassahitte.

Stuudiote nimekiri on aukartust äratav: alates 20th Century Foxist, Warner Brosist, Paramountist ja Sony Picturest kuni Buena Vista, DreamWorksi, Regency ja Metro Goldwyn Mayerini.

Vene kinoklassikat pakuvad legendaarsed Mosfilm ja Lenfilm, kodumaist kullafondi saame aga Tallinnfilmilt ja ERRilt," rääkis Ild.

48 tunni videolaenutus annab võimaluse vaadata tellitud saadet või filmi kahe ööpäeva jooksul lugematu arv kordi, samuti pause teha ning edasi-tagasi kerida.

Eraldi on videolaenutuses märgitud uued filmid ning vaatajate TOPi kuuluvad taiesed.

Kuutasulises videolaenutuses saab vaadata laste, filmi või täiskasvanute paketis olevat sisu piiramatu arv kordi ning kuus vahetub 10-20% sisuvalikust.

KordusTV lubab kaheksal telekanalil eetris olnud saateid vaadata kuni 8 ööpäeva tagasi.

Esimeses etapis saab tagasiulatuvalt vaadata ETVd, Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12, Travel Channelit, Eurosporti, PBKd ja NTVd.

Salvestusteenusega saab talletada kuni 70 digitaalse telekanali sisu (selles vallas senine rekord?), eelduseks on vaid kanalite olemasolu kliendi valitud DigiTV paketis.

Salvestused säilivad tähtajatult; salvestusruumi saab serverisse tellida kuni 1 terabaidini.

"Uuringute järgi vaatab keskmine Eesti elanik telerit keskmiselt 3 tundi ja 32 minutit ning ühes tunnis on kuni 12 minutit reklaami. Seega kulutame ööpäevas reklaamide vaatamisele ligikaudu 40 minutit ning aastas kuni 180 tundi.

Lisaks ajasäästule reklaamide arvelt tekib igaühel võimalus kokku panna "oma telekava". Samuti võib salvestada oma lemmiksaateid - näiteks kokandushuviline saab teleri järgi söögitegemist nüüd õppida endale sobival ajal," selgitas Ild.

Uute teenuste kasutamiseks on vajalik digiboks STARbox, mille kasutamine maksab 2,99 eurot kuus.

Selles summas sisaldub juba HD-võimekusega digiboksi kasutamine, kordusTV ning 48-tunni-videolaenutus 10 tasuta filmi, saate või seriaaliga igas kuus.

Kuutasulise videolaenutuse hinnad algavad 2,99 eurost kuus, salvestusteenus 4,99 eurost kuus.