Guinnessi rekorditeraamat  teatab uuest rekordist, kuna Ämblikmehe sünnipäeva puhuks pandi New Yorgis avalikult välja hiiglaslik sünnipäevakaart ja sellele jõudis allkirja anda 2707 inimest. Kunagi varem pole õnnestunud ühelegi sünnipäevakaardile nii palju õnnesoovijaid mahutada.

Varasem rekord oli 1816 nime, kui telekanal TNT saatis pidulikult manalateele oma telesarja The Closer ja selleks pandi kokku oma õnnitluskaart. "Meil ei olnud mingit kahtlust, et Marveli andunud fännid suudaks teha Ämblikmehe sünnipäevast enam kui ajaloolise," teatas Marvel Entertainmenti peatoimetaja Axel Alonso.

New York tähistas Ämblikmehe sünnipäeva 14. oktoobril, ja linna voolas kokku ka arvukalt selle koomiksi- ja filmikangelase fänne.

Ämblikmehe kuju sündis 1962. aastal, kui äsja Fantastilise Nelikuga suurt menu saavutanud koomiksitootja Marvel sai valmis uue superkangelasega. Mullu loeti Ämblikmees kõigi aegade paremuselt kolmandaks koomiksikangelaseks, temast on toodetud arvukalt koomikseid, aga ka telesarju ja nüüd juba neljaosaline filmisari.