“Augustis, mil Täistunniekspressi uued bussid alustasid, panime reisijate isiklikesse meelelahutussüsteemidesse valiku 25 välis- ja kodumaisest filmist,” ütles AS-i SEBE turundusjuht Marel Kallas. “Lubasime juba toona, et hakkame filmivalikut ka regulaarselt uuendama.”
 
Kallase sõnul on bussifirma tänaseks teinud omapoolse eelvaliku ligi sajakonnast filmist, mille hulgast valitakse välja vähemalt 25 järgmisel kuul bussidesse lisatavat linateost. “Kutsume kõiki reisijaid üles tutvuma järgmise kahe nädala jooksul filmivalikuga eesolevasse istmesse paigaldatud meelelahutussüsteemides või meie Facebooki lehel,” sõnas Kallas. “Nõnda saab iga reisija tulevaste filmide valikusse oma panuse anda.”
 
Filmivalikus on hulk Hollywoodi kassahitte, nagu näiteks Johnny Cashi elust kõnelev “Walk the Line”, finantsmaailma telgitaguseid avav “Wall Street: Money Never Sleeps” ja animafilm “Jääaeg 3”. Kodumaisest toodangust on valikus “Mõmmi aabits”, “Tujurikkuja” ja “Ruudi”.
 
Kallase sõnul tehakse lisanduvad filmid teatavaks samuti ettevõtte Facebooki lehel, Täistunniekspressi bussides saab uusi filme vaadata alates 1. novembrist. Kokku saavad Täistunniekspressi reisijad tee peal lõõgastuda enam kui 40 filmi seltsis.
 
Kaheksa uut bussi alustasid Tallinna-Tartu liinil reise 8. augustil. Kõrvuti filmivalikuga on kõigil reisijatel võimalik isiklikust meelelahutuskeskusest vaadata kolme vabalevis olevat Eesti telekanalit, lugeda uudiseid ja muusikat kuulata. Bussides on ka tasuta traadita internet.