"Eesti tarbijad on Galaxy S III väga hästi vastu võtnud,” kommenteeris Samsung Electronics Baltics esindaja Erik Ellam. “Esimeste kuude jooksul müüdi seda kolm korda enam kui tema eelkäijat. Galaxy S III on senini Balti riikides enimmüüdud nutitelefonide esikolmikus, mis annab põhjust loota, et uus kompaktne "mini" osutub samuti populaarseks valikuks. Eriti nende seas, kes eelistavad kompaktsemat nutitelefoni,” lisas Ellam.

Uuel riistal on nutifonide operatsioonisüsteemi Android uusim versioon 4.1 (Jelly Bean), millel on väga hea graafika ning sujuvad ekraaniüleminekud ja otsingufunktsiooni Google Search teenus Google Now.

Telefoni minimalistlikult kaarjas korpus mõjub loomulikult ning loodusest on inspireeritud ka telefoni avakuva, taustpildid ja helinad. Neljatollisel Super AMOLEDi ekraanil saab vaadata multimeedium- ja veebisisu selgelt ja erksate värvidega. Kompaktsuse tõttu on telefoni mugav käes hoida ja ühe käega kasutada.

Seadmel on palju intelligentset tehnoloogiat, mis teeb telefoni kasutamise loomulikuks ja lihtsaks. Samsungi kõnetuvastustarkvaraga S Voice võimaldab telefoni lihtsate kohandatud häälkäskudega lukust avada, lemmiklugusid esitada, helitugevust suurendada või vähendada, kalendrisse märkmeid teha või käivitada kaamera ja pildistada.

Mini mõistab kasutaja viipeid, mis lihtsustab telefoni kasutamist veelgi: kaamera funktsioon Smart Stay jälgib teie silmi ja hoiab ekraani valgustatuna seni, kuni te seda vaatate. Sõbra saadetud tekstisõnumit lugedes saab funktsiooniga Direct Call automaatselt talle helistada, tõstes lihtsalt telefoni kõrva juurde. Funktsioon Smart Alert teatab kasutajale vastamata kõnedest või sõnumitest kohe, kui telefoni kätte võetakse.

GALAXY S III mini abil on ka sisu jagamine lihtne ja kiire: funktsiooniga S Beam saab 10 MB muusikafaili vaid sekunditega jagada ka ilma Wi-Fi või võrgusignaalita, koputades telefoni vastu teist S Beamiga seadet (nende hulgas on GALAXY S III või GALAXY Note II). Funktsiooniga Buddy Photo Share saab fotosid kõigi pildil olevate sõpradega lihtsalt ja hetkega otse kaamerast või fotogaleriist jagada.

Multimeediumsisu ja täpsema teabe saamiseks külastage veebisaiti www.samsungmobilepress.com.

GALAXY S IIImini tehnilised andmed

Võrk HSPA 14.4/5.76 900/1900/2100 EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
Ekraan 4,0” WVGA Super AMOLED
Kiibistik Kahetuumaline 1 GHz protsessor
Operatsioonisüsteem Android 4.1 (Jelly Bean)
Kaamera 5MP AF + LED Flash / VGA Front
Video H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, SorensonSpark, WMV7, WMV8 Salvestamine/esitamine: 720p
Heli MP3, AMR-NB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG (Vorbis), FLAC
Lisafunktsioonid Game/Video/ Readers/Music Hub
Kies, KiesAir
FM Radio (RDS)
TouchWiz
Googlei™-i mobiiliteenused Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads
Ühenduvus WiFi a/b/g/n, WiFi HT40 GPS/GLONASS NFC Bluetooth® 4.0 (LE)
Andurid Akseleromeeter, digitaalne kompass, lähedusandur, güroskoopandur
Mälu 8 GB ROM + kuni 32 GB microSD
Mõõtmed 121,55 × 63 × 9,85 mm; 111,5 g
Aku 1500 mAh