PowerShot SX50 HS on maailma esimene 50-kordse optilise suumiga1 kompaktkaamera, mis pakub täiustatud manuaaljuhtimise ja RAW-vormingu toe kõrval ka enneolematut jõudlust.

Mõlemal PowerShoti mudelil on tunnustatud HS-süsteem, mis pakub isegi hämaras suurepäraseid tulemusi ja kõikides oludes väikest mürataset.

Canoni pildistabiliseerimistehnoloogiaga optiline pildistabilisaator tagab mõlema mudeli puhul teravaima pildikvaliteedi kogu suumiulatuses, samas kui käsijuhtimine ja RAW-failide tugi pakub fotograafidele maksimaalset kontrolli piltide jäädvustamise ja järeltöötluse üle.

Mudelid PowerShot G15 ja PowerShot SX50 HS sisaldavad Canoni uusi täppisobjektiive, mis pakuvad mitmeid loomingulisi võimalusi. Kaameral PowerShot G15 on valgusjõuline f/1,8-2,8 avaga objektiiv, mille väljatöötamisel on kasutatud uut heade valgustmurdvate omadustega klaasi koos ainulaadse mitme materjali kattega, mis on loodud nanomeetriskaalal kindlate valguslainete puhuks.

Selle 5-kordne optiline suum pakub silmapaistvat mitmekülgsust, 28 mm lainurgaga f/1,8 ava ja maksimaalse fookuskauguse 140 mm kasutamisel f/2,8 ava.