Stiilsete ning viimse võimaluseni lihtsustatud (ometi tarkade) mobiiltelefonide ja sülearvutite jüngrite arv kasvab epideemilise kiirusega, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Inimesed toovad alandlikul meelel oma raha Apple’i jalge ette ning need, kellel seda mingil põhjusel pole, on nõus ohverdama ka oma siseelundeid saamaks osa Apple’i poolt pakutavatest hüvedest. Inimesed on nõus öid tänaval veetma, et olla esimeste seas, kes püha aparaati oma käes saavad hoida. Fännide truudusest räägib ilmekalt fakt, et kuigi Samsung on suurim nutitelefonide tootja, siis selle segmendi kasumist rabab Apple endale tervelt 75%.

Aga nüüd asjast. Juba mõnda aega hoiab õunafänne ärevil 12.september, mil peaks Apple avalikkusele ilmutama oma legendaarse telefoni uut Avatari iPhone 5. Netti on ilmunud esimesed pildid võimalikust korpusest, sisemusest, uutest ühendusportidest. Isegi esimesi kaitseümbrise pilte on juba liikumas olnud. Mida me võime siis öelda uue iPhone 5 kohta reaalselt? 100%-liselt muidugi mitte midagi. Aga mõned faktid tunduvad siiski tõepärasemad kui teised.