911 on suurepärane igaväevaauto, nagu sellest proovisõidust selgus. Kaheldamatult on see enam kui 300 km/h kiirust arendav, 400 hj 3,8-liitrise mootoriga Carrera S, mida hetke pärast Lahemaal aasta kõige pimedamal päeval rannikut mööda seiklemas nägema hakkate, peaaegu superauto. Ent kui sel lähebki 0-100 km/h kiirendamiseks vaid 4,1 sekundit aega, siis keskmiseks kütusekuluks teatatud 8,7 l/100 km kõlab küll ulmena. Suureks üllatuseks proovisõidul see päris kättesaamatuks ei jäänudki. Aga ehk on just ulme see, millest 911'l vajaka jääb? Vaata videot ja taju, milliseid emotsioone see maailmatuma asjalik põrguline sinus esile kutsub!

Tuliuue Porsche 911 tehnilise teabe ning hinnakirjani jõuad SIIN.

Mida umbes sama raha või veidi vähemagi eest saaks, kui ikka Porschet tahaks? Aga palun - diiselmootoriga Panamera. Vaata videost, mis selle auto peamine idee siis on!

Kui ka lihtsalt neljaukseline Porsche pole te vajadustele piisav, ei jää üle muud kui minna populaarseimat teed ning osta Cayenne. Uus Cayenne on esiisast hoopis väghem ülbe, rahulikum, aga ka peenemate kommetega. Vaata videost!

Kuidas Porsche jaoks kõik kunagi alguse sai ning mis see tegelikult on, mis moodustab Porsche tõelise sisu ja ajaloolise turskuse? Vaata videoekskursiooni Stuttagardis asuvasse Porsche muuseumisse!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!