SRC ehk Semi-Rigid Car on loodud inimese poolt ja paljuski inimese järgi. Sel autol on luustik, lihased, ainevahetus ning nahk ja tagatipuks peaks see enesele elutegevuseks tarviliku kütusegi ise valmis tootma, hekseldama "sissesöödud" kraamist vastava energiat andva massi nagu boioloogilised olendid seda teevad.

Metalli ja klaasi asemel on SRC loodud nii sünteetilistest pehmetest materjalidest kui ka päris bioloogilistest elementidest, mis laboris poollooduslikult kasvama sunnitud. Autot kattev, õigemini selle elukaliku sõiduki moodustav materjalikogum varieerub paksuselt, jämeduselt ja tiheduselt üle kogu konstruktsiooni ning on vastavalt vaatenurgale ja vaadeldavale nurgale erinevas ulatuses läbipaistev ja -kumav.

Poolpehme, osaliselt elastne sõiduk on väidetavalt tavalisest, nö. kõvast, tahkest autost ka palju turvalisem, kuna summutab kokkupõrkel löögijõu tänu oma pehmele, lodevale kehamassile paremini, sujuvamalt, mugavamalt. Masina projekteerinud arhitektid loodavad koguni, et avariisse sattumise järel võtab SRC oma endise kuju õige varsti iseseisvalt tagasi. Unistada ju võiba ja peabki, ent ehk on mõnesaja aasata pärast inimeste isiklikud sõiduvahendid tõepoolest sellised orgaaniliseohtu autod, mida võib juba oma koduloomadeks pidada.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!