Moodsa tehnika ilmas ei mängi tänapäeval rolli niivõrd kindlad tootjad ja nende tooted kui ökosüsteemid, mida toodete põhjal on võimalik luua, et tarbijaid enda juures hoida.

Sellealastes artiklites ei saa üle ega ümber muidugi Apple'ist ja nende iTunesist, mis ökosüsteemide termini üldse mainitud konteksti tõid.

Midagi sarnast üritab juba alanud aasta esimeses veerandis maailma ette tuua BitTorrent Inc, nimelt kõik-ühes-meedialahenduse.

BitTorrentil on muidugi automaatselt netipiraatluse maik man, kuigi selle kaudu levib ka legaalne kraam, aga firmal on mainitud impeeriumi rajamiseks kõvasti potentsiaali.

Nende programme kasutab sada miljonit inimest kuus, enamik liiklusest võrgus kulub nii ehk naa failijagajatele ja Bram Cohen lubas novembris õige pea avalikkuse ette tuua BitTorrenti-põhise videostriimingu, mis rivaalid võimekuselt põlvili surub.

BitTorrent Inc alustab sellest, et väljastab uue kliendi, mis ühendab otsingud, allalaadimise ja meediaesituse eri seadmetel. Siin on nende eeskujuks põhirivaal Vuze sarnase programmiga. Failivahetajad ei pea enam konverteerimise, koodekite ja failivormingutega pead vaevama.

See ongi eesmärk - sisuesitus peaks lihtsalt töötama, olenemata sisu tüübist või allikast.

Tavakasutajale tähendab see eelkõige uut lihtsamat tarkvara, et selle kasutamine ei ajaks pead segi.

(µTorrent jääb alles ja selle arendamine toimub eraldi.)

BitTorrent Inc loob DivX arendajate eeskujul ka partnersuhted moodsa tehnika tootjatega, et need lisaks sobivatele toodetele (televiisorid, tahvelarvutid, mobiiltelefonid) logo a la "Töötab BitTorrentiga".