Sõna „autoporno“ kasutatakse sageli koledate isetehtud spoilerite, absurdse kleepsutuuningu jms. süütu aadressil. Dartz annab sellele terminile aga uue, otsekohesema ja varjamatult labase humoorivärvingu.

Nimelt kannab Britannias tehasest väljuv Rolls-Royce Phantom mootorikatte tipus selle tempelliku esivõre kroonina käilakuju nimega Spirit of Ecstasy. See kujutab enesest vastu tuult kummardavat ning tiibu lehvitavat naisekuju, mille poos meenutab naljaga pooleks üsna kangesti ka suusahüppaja maandumisasendit.

Rolls’i lipulaevale Phantom pakub Dartz alternatiivina aga skulptuurigruppi nimega Spirit of Xtasy, mis on tiibadega naisest tõepoolest hoopis ekstaatilisem. Kujutatud on seksuaalvahekorras olevat meest ja naist, kellest viimasel käed küljel püsti, justkui tahaks suurest erutusest lendu tõusta.


Kui julged, vaata ka videot, kus firma pealik viina ja sprottidega maiustab, teda saatev neid nimega Natalja enamiku riietusesemetest kaotab ning Dartzi värsketest toodetest rääkida üritatakse. Nagu härra Jankelovitš siin isiklikult kinnitab, võib klient nende firmalt igasugust p**ka tellida ja piiri kuhugi ei tõmmata!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!