LaCie Wi-Fi ketas Wireless Space lisab teie kodusele võrgule terabaidi või kaks andmeruumi. Seda saab kasutada Time Machine'i või muu sarnase tarkvara abil oma arvutis leiduva varundamiseks, või selle lihtsalt iTunesi kaudu muusikat täis laadida, vms.

Kõige põnevamad on aga selle Wi-Fi omadused. Seade käitub isegi ruuterina, jagades välja kolm Etherneti lisaporti, või selle saab teistele seadmetele sillaks või kuumkohaks muuta. Samuti leidub kolm USB 2.0 porti, et külge ühendada näiteks teisi väliseid kettaid või printereid.

1 TB mudel maksab 230 dollarit (hetkekursiga umbes 2740 krooni), 2 TB aga 350 dollarit (4170 krooni). Hea juhtmevaba ruuter võib maksta vabalt 60-70 dollarit ja nii suur väline kõvaketas kuni 120 dollarit. 230 või 350 USD pole suur lisatasu selle eest, et kõik oleks juba sisse ehitatud, mis on LaCie puhul ausalt öeldes üllatav.

Üheskoos võrgumälu, gigabitine Ethernet, 2,4 GHz Wi-Fi b/g/n ruuter, UPnP / DLNA meediaserver, võrgulaiendaja... seda võib nimetada LaCie variandiks Apple'i Time Capsule'ist! Ja muidugi odavamalt kui Apple.