Microsoft on pakkunud Kinecti ilmumisajaks Põhja-Ameerikas 4. novembri, Euroopas 10. novembri, Austraalias 18. novembri ja Jaapanis 20. novembri.

Juba juulis selgus, et Kinect maksab 149,99 dollarit ja sellega kaasas on mitmikmängude kogumik "Kinect Adventures!". 299 dollari kulutamine annab teile aga lisaks 4 GB välkmäluga Xbox 360.

Euroopas poodlejatele on hinnalipik sama, aga eurodes. Ehk siis meie rahas ümmarguselt 2350 ja 4680 krooni. Ehk siis eurooplastele tublisti kallim kui põhja-ameeriklastele.

Kuulu järgi maksabki Kinecti tootmine seni 149 dollarit, nii et Microsoft loodab raha teenida hoopis mängutootjate litsentsitasudelt.

Kinecti mängude soovituslik hind on 49,99 dollarit, aga kirjastajatel on siin viimane sõna.

Microsoft usub, et Xbox 360 elutsükkel kestab veel vähemalt viis aastat ja Kinect on midagi nii erakordset, et aitab sellele kaasa. Nad usuvad nii edasimüüjate vastukaja kui oma arvutuste põhjal, et Kinect müüb veel 2010. aastal kolm miljonit seadet.

Microsoft kurvastas äsja ka teatega, et Kinecti hääletuvastamise tarkvara tunneb esialgu ainult kolme keelt: ameerika ja briti inglise ning mehhiko hispaania.

Mandri-Euroopas on hääletuvastuse kasutamine üldse regioonilukuga kevadeni välja lülitatud. Sellega saab tulevikus menüüdes sobrada, meediaesitust kontrollida ja Xbox Live'i kaudu vestelda.

Ubisoft Montreali loodud "Michael Jackson: The Experience" on kindlasti Kinecti mängudest hetkel üks oodatumaid, sellest ka pilt uudise juures ning järgnev reklaamklipp: