Nimelt sõlmis vormelipiloodi ettevõte Collins Autosport BBC ja Top Geariga kommertslepingu täpselt siis 2003. aastal, mil endine mustas kostüümis Stig oma identiteedi enda elulooraamatus avalikustanud oli, kirjutab Sunday Times. Sama ähvardas teha ka tänaseni saladuses peetud valges vormis ringrajaäss, kuna teda morjendas tõik, et teised saatejuhid teenivad Top Geari lisatoodetelt, üirtustelt, raamatutelt ja millelt kõigelt veel metsikuid summasid, mil Stigile on ette nähtud vaid üks konkreetne palk.

Kõnelauses dokumendis on kirjas, et "2003. a. oli Collins Autosport'i jaoks murdeliselt edukas, peamiselt tänu BBC ja Top Geari saate tarvis pakutud autojuhiteenustele." CA juhtkond kiitis langetatud otsust ning nimetas Briti rahvusringhäälingut "suurepäraseks pikaajalise ja stabiilse sissetuleku tagajaks."


Muud sellisest dokumendis järeldada võimalik pole, kui et Collinsist sai toona tõesti Stig. Mehelt endalt, kes viimati Ungaris võistlemas oli, briti ajakirjanikel kommentaari saada ei õnnestunud. "Ma ei saa praegu rääkida, ma sisenen just tunnelisse," seletanuvat müstiline mees telefonile vastates.

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!