Töö pole veel valmis (vähemalt polnud algse uudise avaldamise ajal), kuid andekas härra Reardon suutis kõik põhikomponendid Apple'i klaviatuuri ja Magic Trackpadi alla mahutada. Kõik vajalikud pordid on koguni kesta lisatud: DVI, USB, MagSafe.

Täpsemalt on klaviatuuri sisse kolinud 1,6 GHz Core 2 Duo protsessor, 2 GB muutmälu ja 80 GB kõvaketast. Reardon usub, et sellest saab midagi enamat kui interneti ja e-kirjavahetusega tegelemise seade - võib-olla isegi asendus Apple TV-le.

Kellel on asja vastu rohkem huvi, vaadaku teist linki uudise lõpus. Viib projekti kodukale, kus Bart Reardon juba oma sõnadega asjast räägib.

Aga miks just MacBook Air, mitte mõni teine mudel? "Peamiselt puudutab see ruumi. MacBook Airi emaplaadi puhul on tore, kui kitsas see on. Teistel MacBookidel on samuti väikesed emaplaadid, aga need laienevad konnektorite poolel. Need on küll piisavalt kitsad, et mahtuda tavalise klaviatuuri alla, aga see tähendab, et lauaarvuti klaviatuuri ei saa enam piisavalt madalaks muuta, et see ergonoomiliselt mugav oleks."

Pealkirja kohta: see on lihtsalt pilgupüüdmiseks, Bart Reardon oma teost nii ei ristinud.