Mis probleemi areyouwatchingthis.com aitab lahendada? Nagu nad seletavad, on USAs keskmiselt igal neljandal päeval (ehk 91 päeval aastast) üle saja professionaalse spordiürituse ja kuus tuhat telekanalit, mis kohalikke ja üleriigilisi üritusi üle kannavad. Kuidas kindel olla, et midagi tähtsat ei jää kahe silma vahele?

Are You Watching This?! analüüsib parajasti toimuvaid spordiüritusi ning kasutab kindlat algoritmi, et sündmuste väärtuslikkus spordifännile välja selgitada. See võtab arvesse nii toimuvat, ajaloolist infot spordi kohta (uus popp korvpallur viskas mängus üksi 200 punkti? Seda pole enne olnud!) ja ka muid tegureid nagu lisaajad, kõrged punktiseisud jm. Kui tarkvara leiab, et üritus on tähelepanuväärne, saab selle kasutaja e-kirja või tekstisõnumi, et teleri ette liduda või vähemalt digivideosalvesti käima panna.

Are You Watching This?! teenused on kättesaadavad nii nende saidi kaudu, töölauavidinana, Firefoxi ja Chrome'i brauseris kui mobiilseadmetele (iOS, Android, Palm OS).

Kuidas sellest näiteks eestlasele abi on, kellel pole vähemalt Eestimaa pinnal viibides USA telekanalitele ligipääsu? Abi on ikka. Vihjab, mida netist otsida, kus ka spordisaated ja -ülekanded laialt levivad. Vihjab, mis on osutunud tähtsaks, et puhtalt intellektuaalselt kursis olla. Jne. Oleme kindlad, et spordisõbral tekib pärast uudise lugemist huvi vähemalt korra seda saiti külastada. Äkki keegi valmistab isegi eestlastele sobiva versiooni.