GodBlock pole veel allalaadimiseks saadaval, mis paneb kahtlustama, et tegemist on nalja, manifesti või algstaadiumis reklaamikampaaniaga. Ent piisavalt omapärane on see küll, et meie ja teistegi tehnikakirjutajate tähelepanu pälvida.

GodBlocki sait seletab filtri loomist nii: paljudes pühades tekstides on vägivaldseid, seksuaalseid ja psühholoogiliselt kahjustavaid materjale. Kuna see võib lapsi mõjutada, tuleb see ära blokeerida. Täpselt nagu filmide puhul. Või midagi. Lisaks pole laps veel valmis ise religiooni suhtes otsuseid tegema.

GodBlock lubab iga külastatavat saiti enne selle laadimist testida, st otsida pühade tekstide osi, religioossete tegelaste nimesid ja muid märke religioossest propagandast. Kui midagi ei leita, võib laps vabalt edasi brausida.

"Kas kardate, et kahjuliku meediaga kokkupuude võib pöördumatult kahjustada teie lapse arengut terveks täiskasvanuks? Kas soovite, et saaksite last kaitsta vägivaldset surma, hävingut ja isegi ülemaailmset apokalüpsist kujutavate piltide eest. Varsti on see võimalus GodBlockiga, uue veebifiltriga, mis on loodud kindlustama õnnelikku, tervislikku netikogemust kõigile." Olgu see projekt tegelikult mis on, ühiskondlikul tasandil uudset jutuainet pakub see küll.

Huvitundjad saavad meililistiga liituda, projekti rahaliselt toetada (5 dollari eest lubatakse 10 GodBlocki logoga kleebist saata) ja temaatilisi t-särke osta. Vot nii.