GW620 on LG esimene Androidi telefon. See pole teab mis võimas, 528 MHz Qualcommi protsessor ja 256 MB muutmälu, kuid toppamist esines väga vähestes rakendustes. Siit tuleb välja Androidi üks positiivne omadus: ei ole tarvis palju võimsust, et asjad töötaks korralikult.

Miinus on seadme piirdumine Androidi versiooniga 1.6, mis ei luba Bluetoothi andmevahetust. 2.1 tuge ei eksisteeri tänaseni ja kõlakad räägivad, et seda ei tule ka mitte, mis on tõsine puudujääk. Sellest tingituna tundus ekraan veidi tuim ja aeglane ja brauseris puudus Flashi tugi.

Klaviatuur on ekraani taga peidus, mis avaneb kerge näpuliigutusega. Viierealine tähtede ja numbrite sigrimigri oli kergesti arusaadav, vaheldudes valgete ja siniste tähtede vahel. Klahvide vajutamine ei olnud raske isegi suurte näppudega, nii et SMSi või e-kirja tippimine sujus nobedasti.

Nagu Androidile kohane, oli seotus sotsiaalvõrgustikega kaugele arenenud. Oma kontaktide sidumine Facebooki kontoga, Gmailiga sünkroniseerimine ja ka twitterdamine on näpuvajutuse kaugusel. LG on loonud ka omapärase disainiga menüü, mis grupeerib menüüvalikud teemade alla (suhtlus, mängud, meedia, töö jne) ja vahetab samas paljude rakenduste ikoonid oma versioonidega. Näotuks tegi asja, et Google'i enda toodete ikoonid ei muutunud ja torkasid LG menüüs teravalt silma.

Aku kestvus on tänu keskmisest nõrgemale protsessorile pikem kui keskmisel Androidi seadmel, st ulatus rahulikult kahe päeva piirile. Kaamera on viie megapiksline, autofokusseeriv ja LED-välguga, ent videot salvestab ainult QVGA lahutusel 30 kaadrit sekundis, nii et mitte just parim kvaliteet.

Kvaliteedi üle ei anna nuriseda, kuna korpus on tugev, klaviatuur vastupidav ning algajale on Android 1.6 pakutavatest võimalustest rohkem kui piisavalt.

Müügil hetkel Elisas vastavalt paketile 1990 kuni 4590 krooni eest, mis on piisavalt odav keskklassi näitajatega seadmele.