Kasulikud kõrvaklapid kannavad nime MI-SPORT MP3 Player Headphones, nende sisse on ehitatud mp3-pleier ja kogu see juhtmevaba komplekt on pealekauba veekindel.

Kas pole lahe? Võite vihmaga sportima minna või oma peakomplekti basseini ääres kasutada, ilma et kardaks neid veega rikkuda. Pehmed veekindlad kõrvatropid lubavad nendega kasvõi ujuma minna, sest muusika pääseb kõrva, aga vesi mitte.

iPod Shuffle'i kombel saate lasta albumiteksti või isiklikku loonimekirja endale ette lugeda, nii mehe kui naise häälega ja eri keeltes. Mäluruumi on 4 GB ja aku peaks kestma seitse tundi.

Tugi on MP3, WMA ja AAC muusikavormingutele, pleier suhtleb nii PCde kui Macidega. Hind ja kättesaadavus selguvad peagi.

"Pigem huvitavad" kõrvaklapid on Munitio Teknines Nine Millimeter nimega leiutised, mis näevad välja nagu otsapidi kõrvatopitavad 9millimeetrised püstolikuulid.

Need on kaetud 18karaadilise kullaga, maksavad 250 dollarit (hetkekursiga 3200 krooni) ja ilmuvad juuni lõpus piiratud koguses, ainult viissada paari. Uudise lõpus on link kodukale, mille kaudu neile soovi korral küüned taha. Augustis peaks saabuma ka muide plaatinast klapid. Munitio lubab, et kõik helikvaliteeti on samuti raha väärt.

Fotod: MI-Sport, Munitio