Kuidas teile meeldiks liikuvat pilti igast suvalisest suunast vaadata? Kui jah, siis HoloAD Diamondi seeriasse kuuluv tulevikuteler on just teile mõeldud (lahendust saaks kasutada muidugi palju enamatel viisidel kui mingi "Tõehetk 3D" jälgimiseks). See näitab realistlikke ruumilisi hologramme.

Computexil näidatud süsteem koosneb kolmest ekraanist ja strateegiliselt paigutatud peegeldavatest klaasplaatidest. Uudise lõppu lisatud klipi põhjal tundub "Star Warsis" nähtud tulevik juba käegakatsutavalt lähedal.

Püramiidikujuline seade näitab siin Flashi videofaile (FLV), mida söödavad sellele tavalised USB-mäluseadmed. Tulemuseks on ei midagi vähemat kui revolutsioon holograafia vallas. Kasvõi põhjusel, et see pole kontsept, vaid turulejõudmiseks valmis tarbijatoode.

Mais jõudis tootmisse kaks mudelit: 200vatise energiatarbega "DS3_Queen" pakub 640 x 480 lahutust, 450vatise tarbega "DS3_King" pakub 1280 x 1024. Esimese mõõtmeteks on 43 x 35 x 40 cm ja kaal 16 kg, teisel 115 x 87 x 90cm ja 95 kg.

Kättesaadavus ja hinnad pole veel teada. Autoriks keegi InnoVision Labs Co Ltd.

Vaata juutuubiklippi ka: