XT720 kasutab Android 2.1 opsüsteemi, nagu ka möödunud nädalal avalikkuse ette jõudnud FLIPOUT, mida tutvustasime laupäeval (link uudise lõpus). Samas puudub FLIPOUTi kasutajaliides Motoblur.

XT720 salvestab kõrglahutusega videot ja tunneb HSPA mobiilsidet (alla kuni 10,2 Mbit/s, ülesvoolu kuni 5,76 Mbit/s). Seade ongi mõeldud neile, kes tahavad nii isiklikel kui tööalastel eesmärkidel jõulist taibutoru.

Ekraan on 3,7tolline 480 x 854 lahutusega, kaamera on 8megapiksline ning Androidi telefonile esmakordselt Xenoni välguga. 720p video (24 kaadrit sekundis) saab HDMI-august mingile suuremale ekraanile kolida.

Mis veel: Bluetooth, GPS, neljaribaline hääletugi, kiirendusmõõtur, et muuta veebibrauserit või muid rakendusi kasutades ekraaniorientatsiooni. 550MHz ARM Cortex A8 protsessor. 9 tundi rääkimis-, 320 tundi ooteaega.

XT720 on õhem kui eelmine Milestone (ainult 10,9 millimeetrit) ja puudub QWERTY-klahvistik. Kaalub 160 grammi.

Ärikasutajale on Activesynci tugi ja Quickoffice. Androidile omaselt on esindatud ka Google'i tähtsamad rakendused nagu Search, Maps, Gmail ja YouTube. Samuti Motorola navigeerimissüsteem.

Motorola rõhutab "reaalset jõudlust", st tehnilised näitajad pole veel kõik, vaid arvestama peaks ka kasutajamugavust ja "Flash 10.1 valmidust". Saame näha.