Seade ilmub Motorola esindaja sõnul Euroopas turule käesolevas kvartalis, mis kõlab meile nagu "juuni jooksul", sest juulis algab juba uus.

Mis seal sees on? Üsna tavalised kahtlusalused: Android 2.1, 2,8tolline QVGA ekraan (240 x 320 lahutus), 512 MB mälumahtu, 1170 mA/t aku, kolme megapiksline kaamera, microSD kaardi ava, Wi-Fi, GPS, 7,2 Mbit/s HSDPA (kiire allalingiga pakettpöördus-) mobiilside.

Kuna eelnevad andmed polnud ammendavad, räägime veel huvitavat. Seade peidab viierealist QWERTY-klahvistikku, millal on numbriklahvidele ka eraldi rida.

Tähtis on muidugi kasutajaliides MotoBlur, millest ootame meeleldi siia kommentaare. See ühendab mitmesugust suhtlusinfot (kontaktid, sõnumid, postitused, fotod) ning toob need koduekraanile kokku. Seda allikatest nagu Facebook, MySpace, Twitter, last.fm, töö- ja era-e-kirjad (ainult Gmail?). Kontaktide, sisenemisinfo, koduekraani kohenduste ja e-kirjade varundamine toimub automaatselt turvalisse serverisse; eksisteerib ka võimalus seade eemalt "puhtaks pühkida", kui sattus näiteks varga kätte. Saab luua kuni seitse erinevat koduekraani.

FLIPOUT pakub seitset Google'i teenust (sh Search, Maps ja Gmail) ning Android Marketi kaudu muidugi tuhandeid rakendusi.

Vaadake ka reklaamivat juutuubiklippi: