Core i7-875K on neljatuumaline 2,93 GHz taktsagedusega elukas, mis võib Turbo Boosti lahenduse toel 3,6 GHz piiri ületada. Selleks peab leiduma muidugi kannatlikkust ja sobiv jahutus.

Esimesed arvustused tunnistavad selle korralikuks tükiks, mis jääb Inteli toodangust alla ainult kallile ja võimsale Core i7-980X protsessorile. Suurt armastust mängurite poolt ennustab sellele näiteks LegitReviews, millel õnnestus i7-875K koguni 4,5 GHz taktsagedusel tööle saada.

Isegi taskukohasem on Clarkdale'i-põhine Core i5-655K, mis kappab 3,2 GHz taktsagedusel ja võtab soovi korral 3,46 GHz välja. Alati uusimat-kiiremat otsivad arvustajad olid sellest vähem vaimustuses, kuna jõudlus on madalam ja isend ainult kahetuumaline. Justkui tänased arvutimängud tõesti vajaks oluliselt enamat!

Intel ei näe ostjana tingimata suurimaid ülekiirendamise entusiaste, kes vinguks ilmselt mingite eriti-spets-valikute puudumise üle. Need kaks on pigem süsteemiehitajatele, kes tahavad üleklokkimist suhteliselt odavalt ja vähese vaevaga. Seetõttu võivad K-seeria ostjad rahulduda ka odavate emaplaatidega, millel pole ülikeerukaid BIOSi valikuid.