See on tuleviku kindlustamiseks: isegi, kui inimene ei taha Amazoni enda e-lugejat osta (Kindle), valib ta loodetavasti teise väljundi vähemalt samas keskkonnas.

Amazoni pressiteade kuulutab julgelt, et Androidi rakendus toob kohale e-raamatud, mida inimesed tahavad ka tegelikult lugeda. Kindle Store'is on selleks üle 540 000 teose. Nende rivaali, Apple'i iTunesi valik koosnevat aga lugemisvarast, mida Steve Jobs heaks kiidab ega sisalda liiga palju roppe sõnu.

Nagu Kindle'i programmidele omane, kasutab Androidi variant Whispersynci lahendust, mis salvestab ja sünkroniseerib järjehoidjaid terve hunniku eri seadmete vahel nagu Kindle, Kindle DX, iPhone, iPod Touch, iPad, PC, Mac, BlackBerry ja nüüd Android.

Esindatud on kõik Amazonile ootuspärased võimalused: žanri või autori kaupa brausimine ja muud Kindle Store'i mõnud, ligipääs varem ostetud Kindle'i raamatute kogule (Amazon.com serverid säilitavad neid tasuta), viis fondisuurust, võimalus algust tasuta lugeda, et ostusoovis veenduda, teksti kuvamine püst- või rõhtpaigutuses, lehekülje pööramiseks ekraani äärele koputamine või sähvamine.

Millal rakendus ilmub, on hetkel veidi segane - Amazon.com'i pressiteade mainib ainult "suve". Ilmselt siis igatahes 2010. aastanumbri sees.